Ons verhaal

Ons verhaal start in 1994, met een pasgeboren Martijn komen Etienne Dewulf en Gina De Roo aan in de Verkortingstraat. Etienne had een grote passie voor keramiek en fotografie. Hij startte Galerie Etienne Dewulf op. Een kunstgalerie die meer dan 500 kunstenaars de kans gaf om tentoon te stellen...

Hoe het allemaal begon

Vanaf 2003 begonnen we met één oudejaarsavond voor vrienden te organiseren. Dit groeide steeds meer uit tot andere evenementen.

Een feest in een zaal met een kunstzinnig karakter werd onze huisstijl, met mama Gina achter de kookpotten die een Chef-kokdiploma bezit.

Ondertussen liep een jonge Martijn met de borden door de zaal.
In september 2016 overleed Etienne Dewulf na een lange strijd tegen kanker.

Martijn Dewulf zijn jongste zoon neemt zijn verantwoordelijkheid en laat een frisse wind waaien door de zaak. Hij verandert de naam naar Galerie Feestzaal Dewulf. Met als motto “uw verhaal in onze zaal”. Hiermee wil hij aantonen dat Feestzaal Dewulf openstaat voor ieder evenement vanaf 10 personen.

In maart 2018 starten Martijn en Gina verbouwingen in hun zaal. De zaal heeft nu een modern en open karakter en is aangepast aan alle noden anno 2018. In 2020 zetten we een volgende stap en verbouwen we de entree tot een receptieruimte en krijgen onze gastenverblijven een nieuwe look na totaalrenovatie.

We doen hierbij een laatste naamsverandering, we gaan verder onder de naam Feestzaal Martijn Dewulf & B&B Martijn Dewulf. We willen hierbij aantonen dat je echt terecht komt bij Martijn en zijn team. Een familiaire sfeer vloeit door onze feestzaal en bed & breakfast.

Martijn wordt omringt door zijn familie: Gina, Prudent, Delphine en Febe.

 
 
 

Student ondernemer

Martijn nam de zaak over van zijn vader midden in zijn studies Lichamelijke opvoeding. Doordat hij die combinatie deed werd hij meerdere malen in de bloemetjes gezet voor zijn doorzettingsvermogen en innovativiteit om zowel te ondernemen als te studeren.

In 2019 behaalde Martijn zijn diploma. Erna koos hij vol voor de feestzaal in combinatie met het trainerschap van BBC Falco Gent een semi professionele basketbalclub in het Gentse.

– Student/ondernemer Gentrepreneur
– Trots-award Arteveldehogeschool 2019
– Top 3 Student van het jaar 2018 Stad Gent